Premierul Ponta, urale şi huiduieli la Buftea

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)
Loredana Diacu
25.05.2014

Premierul Victor Ponta a avut parte, duminică, la ieşirea de la Şcoala 2 din Buftea, unde a susţinut candidatura Gabrielei Szabo la funcţia de deputat de Ilfov, atât de susţinători cât şi de opozanţi.

La ieşirea din şcoală, pe lângă uralele "Ponta, Ponta" ale susţinătorilor PSD-lui, premierul a avut parte şi de un cor de huiduieli din partea unor tineri care au i-au strigat premierului: "Plagiator!"

Unii dintre tinerii ce l-au huiduit pe premier i-au reproşat acestuia că i-a catalogat drept golani într-o emisiune televizată. "Cred că l-aţi auzit pe Băsescu, nu pe mine", le-a replicat premierul înainte de a se urca în maşină.

Conform Realitatea, după ce Ponta a plecat, unul dintre tineri le-ar fi declarat ziariştilor că ei sunt nemulţumiţi de faptul că premierul i-a tinerii au fost catalogat drept golani şi drogaţi. Tânărul a mai completat că nu e normal că Ponta să-i jignească şi s-a declarat nemulţumit de faptul că premierul a fost aclamat în faţa secţiei de vot de la şcoala 2 Buftea.

"Diferenţa între locuitorii de aici este că unii au făcut facultatea pe bune şi unii chiar şi doctoratul" a explicat o persoană din mulţime.

Victor Ponta, împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase au venit la şcoala 2 din Buftea pentru a o susţine pe Gabriela Szabo,.

Reamintim că Ponta a fost întâmpinat cu un cor de huiduieli şi sâmbătă, în Gara de Nord.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor