Prietena lui Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, va fi exclusă din PSD

Oana Mizil, PSD
Oana Mizil, PSD (Epoch Times România)

Intrată în vizorul DNA, Oana Niculescu-Mizil, partenera de viaţă a "dizidentului" Marian Vanghelie, urmează să fie exclusă din PSD.

Potrivit Mediafax, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a anunţat, joi, că Oana Mizil va fi exclusă din partid, pe motiv că apare pe listele de susţinători ai Partidului Social Românesc, partid ce-i are ca fondatori pe Mircea Geoană şi Marian Vanghelie.

"Faptul că Oana Mizil apare în tabelul de iniţiativă a noului partid creat de Geoană şi Vanghelie şi depuse hârtiile la Tribunalul Bucureşti - Partidul Social Românesc, nu poţi să fii în două partide, în PSD şi în alt partid şi de drept îţi încetează statutul de membru al PSD", a declarat Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu a mai precizat că decizia de excludere a Oanei Mizil va fi discutată luni la PSD Sector 5 şi joi în Biroul Politic al PSD Bucureşti şi că excluderea colegei sale "nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la DNA."

Reamintim că Oana Niculescu-Mizil a anunţat joi că-şi va da demisia din Parlament, unde deţine calitatea de deputat. Declaraţia deputatei a fost făcută în faţa sediului DNA, unde prietena lui Vanghelie a fost adusă cu mandat. Niculescu-Mizil este suspectă într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupţie, conform cărora deputata ar fi implicată în operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia de parlamentar. Surse citate de Agerpres au declarat că aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management şi la patru magazine din Bucureşti.

Partenerul de viaţă al Oanei Niculescu-Mizil, a fost adus şi el la DNA, fiind suspectat de abuz în serviciu.

Alături de Mircea Geoană, Vanghelie este fondator al Partidul Social Românesc, partid care-şi propune să atragă cât mai mulţi parlamentari PSD şi o parte cât mai mare din electoratul formaţiunii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne