Prietena lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil îşi dă demisia din Parlament. "Sunt însărcinată! "

Oana Mizil
Oana Mizil (facebook.com)

Partenera de viaţă a lui Marian Vanghelie, deputata Oana Niculescu-Mizil a anunţat, joi, la ieşirea de la DNA, că îşi va da demisia din Parlament:

"Azi îmi depun demisia din calitatea de deputat pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei. Eu sunt un om corect. Nu mi-au cerut procurorii'', a declarat Oana Niculescu-Mizil, audiată la DNA, după percheziţiile ce au avut loc la primăria Sectorului 5 şi la domiciliul lui Vanghelie.

Niculescu-Mizil a mai precizat că are calitatea de suspect şi că acuzaţia se referă la faptul că a participat într-o firmă şi a negat că acuzaţiile ce i se aduc ar fi adevărate:

'Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur si simplu mă consider nevinovată, pentru că îmi place moda, nu am ce să fac, nu am putut să stau departe de modă. Ăsta a fost primul meu hobby şi este în continuare'', a afirmat Oana Niculescu-Mizil precizând că procurorii DNA nu i-au impus nicio interdicţie şi că nu crede că dosarul îi va afecta viitorul, chiar dacă mai are o condamnare cu suspendare. Reamintim că Niculescu-Mizil a fost condamnată în octombrie 2014 de ÎCCJ la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzată de conflict de interese, pentru ca şi-a angajat mama la biroul său parlamentar.

Prietena lui Marian Vanghelie a mai anunţat că este însărcinată în patru luni şi a acuzat că ceea ce se întâmplă este "un joc politic."

"Sunt însărcinată în 4 luni. Dar acum pot să îmi văd de familie, de casă, de Marian. Marian e un om foarte bun, voi fi alături de el. Da, este necăjit pentru că e un joc politic. Oamenii care au venit de dimineaţă au fost de un mare profesionalism, au fost civilizaţi. Am fost luată din aceeaşi casă din care a fost luat şi bunicul meu. Îmi pare rău de Victor şi de Daciana. Atâta îi zic şi mă uit în ochii lui: "Victore, Victore", ştie el la ce mă refer. ", a declarat Mizil, citată de Hotnews.

Amintim că prietena lui Marian Vanghelie a venit joi, la DNA, în baza unui mandat de aducere. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, deputata ar fi implicată în operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia de parlamentar. Sursele citate au declarat că aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management şi la patru magazine din Bucureşti.

Într-o declaraţie telefonică la B1 TV, primarul sectorului 5 (care, alături de Mircea Geoană a anunţat înfiinţarea unui nou partid care să ofere o alternativă la PSD), a deplâns audierea prietenei sale, susţinând că aceasta "nu are nicio problemă":

"Ea mergea din când în când la vărul meu, la magazinele lui, şi el îi cerea sfaturi pe anumite probleme", a declarat Vanghelie, suspectat că ar fi acordat nelegal lucrări finanţate din bugetul public al Primăriei Sectorului 5, către o anumită societate comercială, ceea ce ar fi cauzat statului un prejudiciul estimat la 2 miliarde de lei.

Mai multe informaţii despre cazul lui Vanghelie, puteţi citi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne