PSD: Marca USD a fost cesionată PSD. Logo-ul USD se alătură celor trei trandafiri

Sigla Partidului Social Democrat (PSD)
Sigla Partidului Social Democrat (PSD) (Epoch Times România)
Flori Mladin
20.02.2014

PSD informează că marca "USD Uniunea Social Democrată" a fost cesionată Partidului Social Democrat pe 5 februarie şi ca urmare a contractului de cesiune, formaţiunea a depus la OSIM, în 10 februarie, cererea de înregistrare a mărcii, cu trei trandafiri de culoare albă pe fond roşu şi denumirea USD.

"Partidul Social Democrat menţionează că marca individuală şi verbală «USD Uniunea Social Democrată», având numărul de registratură M 2011/008072, a fost cesionată în data de 05.02.2014 Partidului Social Democrat, reprezentat legal de secretarul general, Andrei Dolineaschi şi este înregistrată în România sub numărul 119474 în perioada legală de protecţie", transmite PSD într-un comunicat.

Drepturile şi obligaţiile care apar din contractul de cesiune au fost transmise cu titlu gratuit şi, în urma cesiunii, cedentul nu va mai putea face niciun demers în calitate de solicitant, dreptul revenind exclusiv cesionarului, respectiv PSD, menţionează sursa citată.

"În urma contractului de cesiune, Partidul Social Democrat a depus în data de 10 februarie 2014 la Oficiul de Stat pentru Investiţii şi Mărci cererea de înregistrare a mărcii Uniunii Social Democrate, având ca principale părţi ale mărcii trei trandafiri de culoare albă pe fond roşu şi denumirea USD", mai scrie în comunicat.

Conform informaţiilor furnizate de către Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Ion Cioabă Mihuţescu, cunoscut şi ca Ion C. Mihuţescu, rezervase denumirea „USD Uniunea Social Democrată” încă din 15 noiembrie 2011, cu numărul de depozit M 2011/008072. La aceeaşi dată, Mihuţescu a înregistrat şi „USP Uniunea Social Progresistă”, ceea ce s-ar putea dovedi util, în condiţiile în care Antonescu cere dizolvarea USD şi aliaţii PSD-PC-PUNR ar căuta un alt nume sub care să se unească.

Ion C. Mihuţescu, vicepreşedinte PSD Sibiu, este fiul unuia dintre cei mai bogaţi etnici romi din Sibiu. Tatăl sau, Gogu Mihuţescu este unchiul „regelui” Daniel Cioabă şi proprietar al mai multor societăţi comerciale acţionând în domeniul prelucrării metalelor neferoase. Gogu Mihuţescu avea în 2011 o avere estimată la 3 milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor