Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 1-2, în etapa a 9-a a Ligii I

Gruparea medieşeană a înregistrat o victorie importantă, vineri seara, în deplasare, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-1). Au marcat Alexandru Albu (10), respectiv Yuri Matias (7), Vlad Morar (76).
Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 1-2, în etapa a 9-a a Ligii I.
Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 1-2, în etapa a 9-a a Ligii I. (Gaz Metan Mediaş/facebook)

Gaz Metan Mediaş a trecut cu brio etapa a 9-a a campionatului intern, desfăşurată vineri seara, pe Arena Naţională din Capitală, în faţa nou promovate Rapid Bucureşti, scor final 2-1 (1-1).

Partida a început practic de la scorul de 1-1. Oaspeţii au deschis rapid scorul prin fundaşul brazilian Yuri Matias (minutul 7), în urma unui corner executat de Ronaldo Deaconu, pentru ca trei minute mai târziu, gazdele să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj prin Alexandru Albu (10), dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Medieşenii au revenit însă în avataj în partea a doua a întâlnirii prin Vlad Morar (76), fost jucător al giuleştenilor.

Rapid, cu un egal şi două eşecuri în ultimele trei etape, sunt pe locul doi în clasament cu 17 puncte, în timp ce Gaz Metan după cinci înfrângeri consecutive şi un singur punct luat în ultimele şapte partide, este pe 14 cu 7 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport