Regina frumuseţii din Rusia critică traiul sub conducerea lui Putin

Natalia Pereverzeva, în Moscova, noiembrie 2011
Natalia Pereverzeva, în Moscova, noiembrie 2011 (KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
21.11.2012

Candidata Rusiei pentru un concurs mondial de frumuseţe s-a îndepărtat de platitudinile despre pacea lumii, pentru a condamna puternic patria ei sub conducerea preşedintelui Vladimir Putin, numindu-o "ţară cerşetoare" şi artera mare ce alimentează o elită coruptă, potrivit unui raport Reuters.

Când Natalia Pereverzeva, care a fost încoronată Miss Moscova în 2010 şi a pozat topless în Playboy anul trecut, a fost întrebată ce a făcut-o să fie mândră de ţara ei la concursul ecologic Miss Pământ din Filipine, ea s-a lansat într-o tiradă împotriva corupţiei şi capitalismului de cumetrie.

"Rusia mea ... este (o) ţară săracă, mare şi în suferinţă, fiind sfârtecată fără milă de oameni necinstiţi, lacomi şi necredincioşi. Rusia mea - este o arteră mare din care puţini "aleşi" seacă bogăţia", a scris bruneta de 24 de ani pe site-ul Miss Earth.

Criticile sale împotriva corupţiei, care au fost repetate din ce în ce mai des de ruşii obişnuiţi de la începutul celor mai mari proteste împotriva regimului lui Putin, au provocat o reacţie în rândul unor comentatori din presa din ţară susţinători ai Kremlinului.

Pereverzeva a omagiat personalităţile literare celebre din ţara sa, printre care, poetul secolului XX Serghei Esenin şi marele scriitor al secolului al XIX-lea Alexander Puşkin.

Ea a mai spus că îşi iubeşte ţara, numindu-o "o vacă blândă cu ochi foarte mari, coarne ciudate şi mereu mestecând ... Oh, ce lapte dulce dă ea!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor