Robert Sighiartău îl acuză pe Orban de "trădare"

Rares Bogdan si Robert Sighiartau, la vot
Rares Bogdan si Robert Sighiartau, la vot (Captura video)

Secretarul General PNL, Robert Sighiartău, a reacţionat dur, luni, după ce şeful său de partid, Ludovic Orban, l-a acuzat că l-ar fi părăsit în timpul tratativelor duse pentru formarea coaliţiei guvernamentale şi a Guvernului.

Astfel, Robert Sighiartău susţine că a refuzat să mai participe la negocierile de la vila Lac "după ce Orban cedase deja USR-PLUS-ului ministerele dezvoltării economice pentru că nu a vrut să rămână în istorie ca părtaş la acest act de trădare a intereselor partidului".

Reamintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că la negocierile purtate pentru formarea coaliţiei de guvernare şi a Guvernului a fost "părăsit" de Rareş Bogdan, Raluca Turcan şi Robert Sighiartău, care nu doar că l-ar fi părăsit, dar au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional "pentru a arunca în aer formarea coaliţiei".

În replică, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a transmis că tot partidul ştie că Ludovic Orban "a tranzacţionat", la negocierile de formare a coaliţiei de guvernare, trei ministere importante: cel al Transporturilor, cel al Dezvoltării Regionale şi cel al Fondurilor Europene, în schimbul funcţiei de şef al Camerei Deputaţilor, demers care "a afectat PNL, prin forţa pe care o are în Guvern".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne