Roger Federer şi US Open 2020

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer.
Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer. (Getty Images)

Desfăşurarea turneului de Mare Şlem US Open este iar sub semnul incertitudinii. După ce organizatorii au confirmat că turneul va avea loc în 2020, recent, Roger Federer a dezvăluit că a ţinut legătura cu organizatorii de la US Open în ceea ce priveşte ediţia din acest an, şi că turneul se află în continuare sub semnul întrebării, potrivit Eurosport.

Pandemia de virus Wuhan venită din China comunistă s-a răspândit în întreaga lume şi în prezent evoluţia situaţiei în SUA nu este încurajatoare, fiind încă multe cazuri noi de infecţii cu coronavirus.

Celebrul tensimen elveţian a declarat referitor la competiţia de la Flushing Meadows: “Am ţinut legătura cu organizatorii US Open, chiar ieri am vorbit cu ei. Mi-au spus că vor hotărî ce se va întâmpla cu turneul între 15 şi 30 iulie. Sunt vremuri incerte pentru tenis, nesigure. Călătoriile şi carantina sunt probleme mari”.

Federer, câştigător a 20 de titluri de Mare Şlem, a fost operat în luna februarie, iar în ultima perioadă a avut din nou probleme la genunchiul drept.

El a declarat că nu va putea participa la turnee până la sfârşitul anului, dar va fi prezent pe teren în anul 2021.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport