S-a dat startul Congresului SRCCV 2016!

În perioada 13-16 octombrie 2016, la Hotel Sport din Poiana Braşov, se desfăşoară Congresul Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2016), eveniment la care sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi.
(photos.com)

Timp de 4 zile, peste 120 de prezentări vor fi susţinute în paralel în 2 săli, în cadrul unui program ştiinţific care promovează abordarea multidisciplinară. Chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie interventională, anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase - toate specialităţile implicate în tratamentul bolnavului cu afecţiuni cardiovasculare vor face front comun la SRCCV 2016, pentru a construi un dialog ştiinţific interactiv.

În premieră, la SRCCV 2016, va avea loc o sesiune dedicată unui subiect de actualitate, infecţiile în chirurgia cardiovasculară. Va fi o sesiune comună cu medici ATI, specialişti în boli infecţioase, cardiologi şi chirurgi, cu scopul de a vedea care sunt cele mai bune soluţii în abordarea acestei probleme de mare actualitate.

Pentru a consolida conceptul de echipă medicală şi pentru că succesul intervenţiei chirurgicale se datorează implicării şi profesionalismului cadrelor medii, SRCCV 2016 va găzdui cea de-a 8-a ediţie a Simpozionului Asistenţilor de Chirurgie Cardiovasculară, ATI şi Circulaţie Extracorporeală. Astfel, este stimulată dezvoltarea profesională şi creşterea suportului teoretic al acestei categorii esenţiale în practica medicală.

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară continuă tradiţia, şi la ediţia din acest an, de a sprijini educaţia medicală a tinerilor specialişti în proces de formare profesională. Astfel, pe 15 octombrie, vor fi premiate cele mai reuşite lucrări e-Postere, având ca prim autori medici sub 35 de ani.

Congresul SRCCV 2016 este însoţit de o expoziţie medicală specializată la care participă peste 20 de companii medicale care expun cele mai noi echipamente şi tehnologii în domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informaţii, va invităm şa vizitaţi website-urile oficiale ale evenimentului: www.srccvcongres.ro şi www.facebook.com/SRCCVCongres. PR & Media Coordinator: Andreea Grigoroscuta, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183

Epoch Times este partener media al evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură