Salt cu paraşuta la punct fix, în aşteptarea lui Felix Baumgartner, primul om care "a spart" bariera vitezei sunetului (Video)

Campionul mondial la paraşutism, Alexandru Nicola, a executat marţi un salt impresionant cu paraşuta, de la 2000 de metri, cu aterizare la punct fix, pe acoperişul Stejarii Country Club.
Alexandru Nicolau, campion mondial la paraşutism (Epoch Times România)
Loredana Diacu
14.10.2014
Se încarcă player-ul...

Material video pe pagina originală Epoch Times

Campionul mondial la paraşutism Alexandru Nicolau a executat marţi un salt impresionant cu paraşuta de la 2000 de metri, cu aterizare la punct fix, pe acoperişul Stejarii Country Club.

Ineditul eveniment, organizat de Marketing Insiders Group, prefigurează sosirea în România a lui Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului printr-o săritură din stratosferă.

Pe 14 octombrie 2012, Felix Baumgartner a sărit de la 38.969 metri. Săritura lui Baumgartner din capsulă care îl urcase în stratosferă a înregistrat un record de vizualizări pe Youtube: peste 8 milioane de streamuri live. Conform măsurătorilor, Felix Baumgartner a depăşit viteza sunetului în cădere liberă: 1.357,6 kilometri/oră.

Baumgartner va participa la Conferinţa de Leadership Enlightening 3.0 - Ediţia “Business Odyssey”, ce va avea loc la Stejarii Country Club, pe data de 23 octombrie 2014. Cu această ocazie, austriacul va fi în centrul a doua sesiuni de interviuri "pline de inspiraţie şi adrenalină", potrivit organizatorilor.

Alexandru Nicolau, cel care prin inedita sa săritură a prefigurat evenimentul de marţi, are 20 de clasări în top 3 la campionate mondiale şi europene de paraşutism- şi cupe mondiale, 36 de clasări top 5 la campionate mondiale şi europene şi este multiplu campion naţional la juniori şi vicecampion naţional la seniori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor