Scandalul Lucan. Vlad Voiculescu: La Cluj a fost un simulacru de control. Echipa lui Bodog, cazată la hotel de 5 stele

Echipa Corpului de Control al Ministrului Sănătăţii (Bodog) trimisă la Cluj să descopere cât mai puţin posibil la institutul pus pe butuci de Lucan a fost cazată la hotel de 5 stele, cu mese şi băuturi la discreţie, arată Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu dedică o lungă postare pe Facebook relaţiei dintre ministrul Sănătăţii, Florian Bodog şi celebrul chirurg Lucan, aflat acum sub control judiciar pentru delapidare. Scandalul Lucan creşte din ce în ce mai mare de la o zi la alta, medici şi pacienţi ieşind în presă cu declaraţii despre cum condiţiona Lucan operaţiile de plic, despre modul în care acesta a spoliat Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj Napoca, despre modul urât în care îşi trata pacienţii şi pe medicii mai tineri etc.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, Lucan nu doar că are o relaţie privilegiată cu Bodog, dar dispunea şi de informatori în Ministerul Sănătăţii, astfel încât avea permanent informaţii clasificate din interior.

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu:

"BODOG-LUCAN
Despre relaţia privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu ştim de ieri, de astăzi. Înţeleg că ar fi şi rude, ceva naşi/fini în familie... sper să aflăm cu toţii în curând.

Decapitarea Corpului de Control (exact aşa cum ameninţase domnul Lucan) nu venea decât să confirme ceea ce ştiam... că ameninţările domnului Lucan aveau ca bază relaţia privilegiată cu politicienii ce aveau să se instaleze din nou după alegeri.


INFORMATORI ÎN MINISTER
Despre faptul că domnul Lucan avea permanent informaţii clasificate din interiorul ministerului... ştiam de asemenea. Parte dintre cei care îi transmiteau fiecare pas îmi sunt prea bine cunoscuţi. Despre alţii, sper să aflăm cu toţii mai devreme sau mai târziu.


CONTROL DE FORMĂ
La insistenţele DIICOT, după ce lucruri de o gravitate extremă fuseseră transmise către DIICOT în August şi în Noiembrie 2016, domnul Bodog a fost obligat să trimită din nou Corpul de Control.

Astfel, în perioada 15.05.2017-26.05.2017, când 7 persoane (Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii şi membrii ai Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti) au realizat un simulacru de control la Cluj. În Minister se ştia foarte clar care sunt instrucţiunile... să găsească cât mai puţine lucru... misiune de care echipa s-a achitat cu brio.

Iar pentru asta, au fost trataţi cum se cuvine: cazarea echipei de 7 persoane la Grand Hotel Italia Cluj (5 stele!) - deşi legea permite oficialilor să se cazeze la hoteluri de maxim 3 stele - cu mese şi băutură la discreţie (un mic detaliu demn de alte epoci vedeţi în fotografiile ataşate).
Factura care la un calcul simplu ar trebui să depăşească 6000 de euro... nu ştim cine a achitat-o.


DOMNUL BODOG LA DIICOT
Aseară, domnul Florian Bodog a mers la sediul DIICOT Bucureşti pentru a da câteva declaraţii. Sper ca procurorii să afle mai multe... atât de la domnul Bodog cât şi de la distinşii domni şi doamne din MS care s-au ocupat cu protejarea infractorilor.


Vă recomand de asemenea postarea lui Andrei Ciurcanu, jurnalistul care a lucrat ani de zile pentru a deconspira ceea ce se întâmplă în domeniul transplantului: http://bit.ly/2AvsRCs (sursa fotografiilor de mai jos, de asemenea).