Şerban Nicolae: România nu este o ţară fără hoţie!

Şerban Nicoale
Şerban Nicoale

Senatorul ex-PSD Şerban Nicolae, un cunoscut promotor al graţierilor şi amnistiilor colective şi luptător anti-DNA din vechea gardă a lui Liviu Dragnea, le cere acum insistent votul românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, la care va candida din partea Partidului Ecologist Român.

"Candidez la alegerile parlamentare, pentru Bucureşti, în echipă cu Liviu Pleşoianu, din partea Partidului Ecologist Român! Doi politicieni cu vârste şi experienţe diferite, dar uniţi în patriotism şi onestitate de principii şi valori care nu expiră şi nu se negociază! România nu e o ţară ca afară, nu dă siguranţa unui trai mai bun, nu e România normală şi nu este o Românie fără hoţie!", a declarat Şerban Nicoale, care n-a mai prins loc pe lista PSD şi a migrat repede la PER.

Potrivit fostului lider PSD, actualele partide politice nu mai au nimic nou de promis.

"În Frăţia Neputinţei sunt prinşi toţi, într-un carusel Putere-Opoziţie, în care lor le e foarte bine şi românilor din ce în ce mai rău! Veniţi alături de oameni care nu v-au minţit niciodată, care nu v-au înşelat aşteptările şi care nu au acceptat compromisuri de dragul binelui personal! Împreună putem să vindecăm România! Moral, social şi economic! Am încredere şi vom reuşi!", a conchis Şerban Nicolae.

Reamintim că Şerban Nicolae este un critic acerb al DNA şi autor al unor iniţiative legislative controversate. Astfel, Nicolae a propus modificarea Codului Penal astfel încât persoanele cercetate pentru fapte de corupţie să nu mai poată fi arestate preventiv, ci plasate în arest la domiciliu şi să nu li se mai pună cătuşe.

Tot Şerban Nicolae a încercat să pună căluş presei care scrie despre cazuri de corupţie, propunând un amendament ce prevede că persoanele care dau publicităţii detalii din dosare penale pot fi condamnate cu pedepse între şase luni şi până la trei ani de închisoare.

De asemenea, Şerban Nicolae este cunoscut şi pentru poziţionările sale anti-Occident.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne