Shen Yun deschide “o nouă lume” pentru un manager al Merrill Lynch

Valery Craane se bucură de o seară cu Shen Yun Performing Arts la Centrul Lincoln din New York, 21 aprilie 2013.
Valery Craane se bucură de o seară cu Shen Yun Performing Arts la Centrul Lincoln din New York, 21 aprilie 2013. (Courtesy of NTD Television)

NEW YORK – Valery Craane, directoare a unităţii pentru managementul asseturilor financiare în cadrul companiei Merrill Lynch şi aflându-se în Topul Barron al Primelor 100 Femei Consilieri Financiari, s-a bucurat mult să vadă Shen Yun Performing Arts.

Spectacolul din 21 aprilie la Teatrul David H. Koch de la Centrul Lincoln a fost cel de-al doilea spectacol Shen Yun văzut de dânsa.

“Arta, scena fantastică şi povestioarele sunt absolut încântătoare şi pentru mine ele deschid o nouă lume”, a spus ea.

Cu sediul în New York, Shen Yun a fost format în 2006 cu misiunea de a renaşte cei 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză prin dansuri, muzică şi un fundal digital animat.

Spectacolul din acest an include 22 de numere artistice diferite precum şi cântece tradiţionale. “Având fiecare mai puţin de 10 minute, dansurile Shen Yun aduc aminte de mituri antice, eroi trecuţi sau paradisuri celeste”, conform website-ului Shen Yun.

Shen Yun i-a dat dnei Craane o nouă perspectivă asupra Chinei şi a mulţumit companiei Shen Yun pentru ca aceasta a adus renaşterea culturală în New York, “şi pentru că a deschis o fereastră către o nouă lume.”

Ea a spus că va recomanda spectacolul şi altora. “Ceea ce putem face aici este să răspândim ştirile şi să spunem tuturor despre entuziasmul nostru.”

“Combinaţie perfectă”

José Sanchez-Padilla, un director în consultanţă şi cercetare, şi soţia sa Magdalena şi-au împărtăşit entuziasmul. De fapt, ei au dorit să vadă Shen Yun atât de mult încât au zburat din Mexico City spre New York.

“Combinaţia perfectă între cultură şi dansatori este fantastică”, a declarat dnul Sanchez-Padilla. “Ei lucrează împreună atât de coordonat.”

Pentru dna Sanchez-Padilla, aspectul spiritual al spectacolului a fost cel mai uimitor.

“Este Buddha cel care coboară [pe Pământ] şi totul este din nou aşa cum ar trebui să fie, ar cum ar fi trebuit să fie. Se presupune că fiinţele umane au fost create pentru aceasta”, a declarat ea, referindu-se la ultimul numărul artistic, Mila Divină.

“Adânc în noi, în rădăcinile noastre, rădăcinile noastre umane, tindem cu toţii spre acel lucru, ceea ce mi s-a părut minunat”.

Informaţii oferite de NTD Television şi Valentin Schmid.

Shen Yun Performing Arts, cu sediul în New York, are trei companii aflate în turnee care susţin spectacole simultan în jurul lumii.

Shen Yun Performing Arts va susţine spectacole la Teatrul David H. Koch din cadrul Centrului Lincoln, între 20 şi 28 aprilie 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.