Un model găseşte speranţă şi iubire în Shen Yun

Belinda Johnson participă la spectacolul Shen Yun Performing Arts de la Centrul Lincoln din în 21 aprilie 2013.
Belinda Johnson participă la spectacolul Shen Yun Performing Arts de la Centrul Lincoln din în 21 aprilie 2013. (Courtesy of NTD Television)

NEW YORK – Belinda Johnson, model şi actriţă, a fost încântată de Shen Yun Performing Arts în 21 aprilie 2013.

“Mă simt precum un copil din nou”, a spus dna Johnson. “A adus viaţă în mine. Mă simt atât de bine în interior.”

Misiunea Shen Yun, companie cu sediul în New York, este aceea de a renaşte cei 5.000 de ani de civilizaţie chineză inspirată de divin.

“Prin limbajul universal al muzicii şi dansului, Shen Yun împleteşte un decor minunat de tărâmuri cereşti, legende antice şi poveşti eroice moderne, ducându-te într-o călătorie prin cei 5.000 de ani de cultură chineză”, conform website-ului companiei. “Frumuseţea uimitoare şi energia sa puternică fac ca publicul să fie înălţat şi inspirat.”

Dna Johnson a fost mişcată de “culorile luminoase, bogate şi frumoase” şi s-a bucurat de modul în care fundalurile digitale “prindeau viaţă”, ca şi cum ar fi fost “aproape magice.”

Ea a văzut reclama la Shen Yun şi a dorit mereu să vină sa îl vadă dar nu a ajuns până acum să o facă. “Dar în acest an m-am hotărât că trebuie să vin”, a declarat ea. “Mi-a plăcut la nebunie.”

“Toţi avem nevoie de câteva ore în vieţile noastre şi doar să stăm jos şi să fim liberi şi să ştim că există speranţă şi că există iubire”, a declarat dna Johnson. “A fost cu adevărat special.”

Dna Johnson a declarat că va recomanda spectacolul tuturor şi anul viitor va reveni la Shen Yun.

“Aş dori să îmi aduc şi copiii”, a spus ea. “Cred că le-ar place cu siguranţă.”

Informaţii oferite de NTD Television şi Ivan Pentchoukov

Shen Yun Performing Arts, cu sediul în New York, are trei companii aflate în turnee care susţin spectacole simultan în jurul lumii.

Shen Yun Performing Arts va susţine spectacole la Teatrul David H. Koch din cadrul Centrului Lincoln, între 20 şi 28 aprilie 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură