"Simetrie perfectă". Emilia Şercan: Oprea, doctor. Cuscrul, doctor. Fiica, doctor. Ginerele, doctor

Emilia Şercan, jurnalistă specializată, printre altele, şi în demascarea înalţilor demnitari care şi-au plagiat tezele de doctorat, a vorbit despre "simetria perfectă" din familia extinsă a generalului Gabriel Oprea.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

"Oprea, doctor. Cuscrul, doctor. Fiica, doctor. Ginerele, doctor. Oprea, general. Cuscrul, general. Fiica, angajată la ASF pe un salariu uriaş. Ginerele, angajat la ASF pe un salariu uriaş. Fiica se înscrie la doctorat pe 1 octombrie 2012. Ginerele se înscrie la doctorat pe 1 octombrie 2012. Oprea plagiază. Fiica plagiază. Ginerele plagiază. Fiica şi ginerele plagiază şi împreuna, şi separat. Fiica susţine doctoratul pe 27 octombrie 2015. Ginerele susţine doctoratul pe 27 octombrie 2015. Simetrie perfectă, dom'le, în această familie extinsă.

Şi acum, e acum. Am aflat şi cine este cuscrul lui Gabriel Oprea, adică tatăl lui Alexandru Marius Tudor, soţul Anei Maria Oprea (Tudor). Este chestorul general de poliţie Dănuţ Tudor, care ocupa funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne. Şi ghiciţi ce? Este şi el doctor, desigur, cu o teza care se numeşte "Poliţia şi statul de drept" luată la, atenţie, Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, la fel ca şi Gabriel Oprea.

Aş putea să pariez că are doctoratul luat tot cu Ion Neagu, cel care l-a coordonat şi pe Oprea. Bineînţeles, în virtutea simetriei. Şi, bineînţeles, Dănuţ Tudor are nenumărate cursuri şi specializări în securitate naţională şi apărare la Universitatea Naţională de Apărare, la Academia de Poliţie, dar şi la Institutul Diplomatic Român al Ministerului de Externe. Ca mai toată lumea bună care are funcţie de conducere în statul român. Pentru mai multe detalii, studiaţi singuri CV-ul cuscrului", scrie jurnalista Emilia Şercan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne