Ştiţi care este poziţia corectă a hârtiei igienice?

Hârtie igienică
Hârtie igienică (wikipedia.org)

Mii de pagini s-au scris pe această temă şi incertitudinea nu a fost eliminată ... până în prezent: hârtia igienică ar trebui să fie pusă cu hârtia pendantă în faţă sau în spate?

Există susţinători ai ambelor opţiuni, dar numai una este corectă. Şi pentru a face această afirmaţie, ne bazăm pe documentele recent localizate, care dovedesc care era ideea iniţială a creatorului de hârtie igienică.

Un inventator din New York, numit Seth Wheeler, a înregistrat în 1891 o invenţie inspirată în rulourile de hârtie pentru împachetat, pe care le-a brevetat cu aproape 20 de ani în urmă.

Rulou de hârtie
Rulou de hârtie (alloveralbany.com/images/1871patent)

Rolurile de hârtie igienică au fost create pentru a fi aşezate cu hârtia pendantă în faţă, după cum reiese din următoarele fişe ale brevetului:

(alloveralbany.com/images/patent)

(alloveralbany.com/images/patent)

După cum puteţi vedea, toate desenele arată hârtia pendantă în faţă.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură