Sunete necunoscute îngrozesc locuitorii din Bratislava



Pe 19 septembrie, mai mulţi locuitori din oraşe ale Slovaciei au raportat un zgomot îngrozitor, asemănător cu cel al răgetului unui tigru, dar care se auzea foarte tare, raportează cel mai popular site de ştiri slovac, topky.sk

Sunetul a apărut în jurul orei 3 dimineaţa, a fost raportat de peste 150 de persoane din suburbii diferite şi era extrem de puternic.

A fost auzit pe parcursul a câtorva minute, iar intensitatea sa a băgat groaza în oameni în Ružinove, Trnávka şi Oraşul Nou, într-o asemenea măsură încât mulţi dintre ei au sunat poliţia.

Autorităţile au încercat să explice sunetul spunând că provine de la o rafinărie din apropiere (Slovnaft), însă un purtător de cuvânt al rafinăriei Slovnaft - Anton Molnar - a declarat că o asemenea posibilitate este exclusă.

O altă explicaţie oferită a fost începerea sezonului de încălzire a locuinţelor, care a început pe 19 septembrie.

Raportul în slovacă poate fi găsit la www.topky.sk/cl/100278/1362206/Nocna-panika-v-Bratislave--Vieme--co-mohlo-sposobit-strasidelne-zvuky-nad-mestom-.

Pe Coasta de Vest a Canadei - sunet asemănător

Mai ciudat este că pe Coasta de Vest a Canadei (oraşul Terrace), la peste 12000 de km distanţă, Huffington Post a raportat asemenea sunete, pe 3 septembrie anul curent.

Dacă în Slovacia explicaţia sunetelor emise de sistemul de încălzire poate fi măcar luată în calcul, nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul oraşului Terrace, unde pe 3 septembrie clima este încă foarte plăcută.

Asemenea sunete au mai fost auzite şi în 2012 în numeroase locuri din Canada, Chicago, New York, Norvegia şi Spania.

Raportul Huffington Post poate fi găsit www.huffingtonpost.ca/2013/09/03/strange-sounds-terrace_n_3862992.html.

Ambele linkuri menţionate au linkuri la materialele video, pe care le puteţi găsi şi pe pagina originală Epoch Times.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe