Surpriză cu fiori printre decoraţiunile bradului împodobit

Şarpele tigru a intrat printr-o uşă rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni
Şarpele tigru a intrat printr-o uşă rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni (Snake Catcher Victoria)

O femeie din Melbourne, Australia, a descoperit duminică, 18 decembrie a.c., în bradul împodobit, un cadou neobişnuit de Crăciun: un şarpe veninos de aproximativ un metru lungime încolăcit în jurul acestuia.

Femeia a cerut imediat ajutorul autorităţilor pentru a îndepărta şarpele tigru din casă.

Barry Goldsmith, vânătorul de şerpi care a prins reptila, a declarat că acesta a intrat prin uşa rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni. Şerpii tigru, care se găsesc în zonele de coastă din Australia, sunt foarte veninoşi şi periculoşi.

Goldsmith a spus că femeia "a reacţionat destul de bine" la vederea surprizei din brad. "A părăsit camera, a pus un prosop pentru a bloca uşa şi m-a sunat", a declarat el pentru BBC. Şarpele a fost eliberat în natură, specia fiind protejată în cele mai multe state australiene.

Goldsmith a povestit că este obişnuit să găsească şerpi în locuri neobişnuite. "I-am găsit în cizme, în maşini de spălat, cuşti pentru câini, cutii pentru pisici, băi, dulapuri de bucătărie şi rafturi", a spus el. Iar acum, printre decoraţiile bradului împodobit pentru sărbători.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style