Surse: Lideri ai PNL doresc ruperea alianţei cu conservatorii

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)
Flori Mladin
18.11.2013

Lideri ai Partidului Liberal au propus preşedintelui Crin Antonescu ruperea Alianţei de Centru-Dreapta PNL+ PC, susţin surse liberale pentru pesurse.ro.

Este dificilă ruperea protocolului de formare a Alianţei de Centru-Dreapta, deoarece aceasta conduce automat la ruperea USL. Uniunea Social Liberală este o alianţă ACD şi ACS, adică Alianţa de Centru-Dreapta PNL + PC şi Alianţa de Centru-Stânga, PSD +UNPR.
Cu toate că tensiunea a atins cote maxime între PNL şi PC, unii liberali l-au atenţionat pe preşedintele Crin Antonescu să fie precaut pentru că cel care rupe primul USL-ul are cel mai mult de pierdut.
Voiculescu acuză liberalii de trădare

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, i-a acuzat sâmbătă, fără jumătăţi de măsură, pe liberali de trădare, argumentând prin faptul că PNL a jignit PSD şi caută să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu.

"PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vis-a-vis de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a declarat Dan Voiculescu la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, citat de Realitatea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor