"Tăriceanu şi doamna Thatcher", via Ghinea

E ridicol să te plângi ca Parlament că Preşedintele te subminează când toată povestea a plecat de la un OUG al Guvernului, a comentat fostul ministru Cristian Ghinea pe marginea declaraţiei adoptate la iniţiativa liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Parlamentul majoritar PSD - ALDE a adoptat o declaraţie extrem de acidă la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a CSM şi a Ministerului Public, la iniţiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, demers care nu l-a încântat deloc pe fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Nu am votat ridicola declaraţie a domnului Tăriceanu. Am reacţionat acum două săptămâni în Biroul Permanent şi îmi menţin părerea: e ridicol să te plângi ca Parlament că Preşedintele te subminează când toată povestea a plecat de la un OUG al Guvernului. Dacă subminează cineva Parlamentul, Guvernul a fost", a scris Ghinea pe pagina lui de Facebook.

Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, chiar Guvernul Grindeanu a recunoscut că a greşit în cazul OUG 13 care mutila Codurile penale.

"Ca să nu mai zicem că Guvernul însuşi a recunoscut că a greşit şi a abrogat OUG 13. Chiar şi lui Dragnea i-a fost cam jenă vedeţi reacţia din stenogramă. Cât despre o instituţie aleasă direct care simte nevoia să declare că e puternică... Avea doamna Thatcher o vorbă: a fi puternic seamănă cu a fi o doamnă, dacă trebuie să zici că eşti atunci nu eşti", a precizat Ghinea.