Tecău a pierdut finala de dublu la Cincinnati

Perechea româno-olandeză Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer
Perechea româno-olandeză Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (Neal Trousdale/facebook)

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a fost învinsă cu greu de cuplul croato-brazilian Ivan Dodig/Marcelo Melo cu 7-6 (5), 6-7 (5), 10-6, duminică, în finala probei de dublu din cadrul turneului Premir 5 de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 4.362.385 dolari.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul cinci, au cedat după o oră şi 53 de minute, chiar în finalul partidei, mergând cap la cap până la 5-5, după care echipa adversă a reuşit să se desprindă şi să câştige.

Perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo au acum 2-1 în meciurile directe, după o victorie reuşită în semifinale la Roland Garros, anul trecut, şi una realizată de Tecău şi Rojer în grupă la Turneul Campionilor de anul trecut.

Tecău şi Rojer vor primi un cec de 126.550 şi 600 de puncte ATP. T

Horia, care este vicecampion olimpic la Rio, câştigase titlul la Cincinnati, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Horia Tecău are 29 de turnee câştigate la dublu şi 17 finale pierdute

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport