Tel Drum câştigă încă un contract cu statul. În "Teleormania"

Peste 20 de milioane de euro! Atât a fost suma scoasă la bătaie de CJ Teleorman, condus de PSD, pentru întreţinerea drumurilor din judeţ pe timp de iarnă. Surpriză, la licitaţie s-a prezentat doar Tel Drum.
Justiţia
Justiţia (Captură web)

Urmărită penal de procurorii DNA, celebra Tel Drum, despre care presa a tot scris că ar fi conectată la Liviu Dragnea, a câştigat un nou contract pe bani publici, în valoare de peste 20 de milioane de euro. Câştigarea contractului n-ar fi ridicat, pare-se, dificultăţi, căci controversata companie a fost unicul ofertant la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Teleorman, arată digi24.ro.

Potrivit sursei citate, pe 3 octombrie a.c., Consiliul Judeţean Teleorman, condus de PSD, a atribuit un contract de peste 20 de milioane de euro deja celebrei firme Tel Drum SA. Din anunţul publicat pe SEAP (nr. 176470) reiese că este vorba de un acord-cadru pe patru ani pentru „întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din Judeţul Teleorman în perioada 2017-2021”.

La licitaţia publică s-a înscris doar Tel Drum SA, care ar fi asociată, în realizarea acordului-cadru, cu SC Fincodrum SA.

Articolul integral poate fi citit aici