Traian Băsescu: S-a vrut realizarea unei frăţii între Palatul Cotroceni şi Antene

În opinia fostului preşedinte Băsescu, atitudinea lui Iohannis în scandalul creat de Antene pe tema ordinului de evacuare emis de ANAF are la bază teama de a nu fi tocat de trustul lui Voiculescu, la care se adaugă "factorul" Dan Mihalache.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Invitat la România TV, fostul preşedinte Băsescu a comentat poziţia lui Klaus Iohannis în scandalul Antene - ANAF, opinând că actalului şef al statului îi este teamă de Dan Voiculescu şi de trustul media pe care acesta îl controlează. Potrivit lui Traian Băsescu, un rol important în atitudinea lui Iohannis l-a avut şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, relatează B1 TV.

"Miza este una singură. Să nu fi tocat de Antene. De asta şi slugărnicia la Senat. Penibil. Oamenii politici care ştiau foarte bine ce înseamnă o hotărâre judecătorească, dincolo, preşedintele Iohannis... sincer să fiu, cred că la el au fost mai multe componente. În primul rând cred că a fost componenta Mihalache. În ultima vreme Mihalache a fost împreună cu Gâdea în Germania, Mihalache cu Gâdea în SUA, s-a vrut realizarea unei frăţii aşa între Palatul Cotroceni şi Antene. Teama este de trustul media pe care îl controlează (Dan Voiculescu n.r.).", a susţinut fostul preşedinte.

Băsescu l-a mai sfătuit pe Iohannis să nu se lase "păpuşărit" de Voiculescu. De asemenea, Traian Băsescu a răspuns şi atacurilor venite în ultimul timp din partea lui Dan Voiculescu, care a susţinut că fostul preşedinte a venit la el în 2004 când a candidat la Primăria Capitalei, să-i ceară să apară la Antene.

"Eu nu am nici acum un conflict cu Voiculescu. Dacă vreţi eu doar reacţionez. S-a rupt filmul în 2006 înainte de prima suspendare când a înţeles că nu poate manipula numirile din Justiţie. Furia lui a fost legată de reticenţa mea de a-i pune oameni pe undeva. (...) Am fost la Grivco, cred că are dreptate, cu Stolojan să negociem, dacă va aduceţi aminte pe vremea acea se făceau contracte de publicitate. Pentru campania electorală. Recunosc că nu prea ne-am înţeles la bani", a continuat acesta.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne