Turneul de tenis de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

(BNP Paribas Open/facebook)

Turneul de la Indian Wells - cel mai important după cele de Mare Şlem - a fost anulat după ce a fost decretată stare de urgenţă în California, la Indian Wells. Acesta a devenit astfel cea mai mare competiţie anulată din cauza coronavirusului de la declanşarea epidemiei.

Organizatorii au anunţat anularea turneului cu puţin înainte de a se efectua tragerea la sorţi, întrucât autorităţile americane au decretat stare de urgenţă de sănătate publică în zona Coachella Valley, unde se află terenurile, ca urmare a confirmării unui caz local de infectare cu coronavirus.

Ultimul meci oficial care s-a jucat în complexul de la Indian Wells a fost al Irinei Begu, care duminică seară, a câştigat titlul la turneul WTA Challenger de 125K.

La ediţia de anul acesta, Simona Halep anunţase că nu va putea participa din cauza accidentării la glezna stângă.

Simona Halep s-a impus la turneul din California în 2015, după o finală disputată cu Jelena Jankovic.

În 2019, trofeul de la Indian Wells a fost câştigat de Bianca Andreescu, iar Simona a fost eliminată în optimile de finală de Marketa Vondrousova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport