Un OZN a fost filmat deasupra estuarului Tamisei din Londra (video)

Un OZN a fost filmat pe 5 februarie deasupra estuarului Tamisei, în Londra, potrivit unui clip video încărcat pe youtube.
Chippy Yan
22.02.2012

Un OZN a fost filmat pe 5 februarie deasupra estuarului Tamisei, în Londra, potrivit unui clip video încărcat pe youtube.

OZN-ul, cu mai multe lumini strălucitoare, părea să planeze deasupra apei. Persoana care a încărcat video-ul a scris în descrierea sa că luminile "păreau prea luminoase pentru o barcă [...] şi că păreau că ar fi fost deasupra apei."

Unii spectatori au comentat că OZN ar fi putut fi o navă sau o platformă petrolieră, şi s-au plâns că materialul video nu dă o referinţă a apei, ceea ce a determinat persoana să încarce ulterior un video mai lung, în care camera se îndepărta de obiect şi arătat OZN-ul puţin mai sus de orizontul apei. Din aceste filme putem confirma că tremuratul imaginilor este cauzat de un zoom de 40 de ori.

Unii au sugerat că clipul video este un material distorsionat al unei aterizări de avion, dar OZN-ul nu pare să se mişte pe toată perioada filmării, ceea ce face puţin probabil ca să fie vorba de un avion pregătit de aterizare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor