UPDATE. Dosarul Transferurilor: Cristian Borcea cere micşorarea pedepsei

(photos.com)

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, vineri, să trimită contestaţia lui Cristian Borcea unui judecător de cameră preliminară, care urmează să verifice dacă sesizarea este admisibilă.

***

Cristian Borcea, fostul acţionar al clubului Dinamo cere vineri în instanţă micşorarea pedepsei de şase ani şi patru luni pe care a primit-o în Dosarul Transferurilor.

Avocaţii săi au cerut micşorarea pedepsei deoarece faptele pentru care a fost condamnat s-ar fi prescris. Apărătorii lui Borcea speră să fie aplicată legea mai favorabilă pentru ca acesta să beneficieze de o pedeapsă mai mică, acesta fiind motivul petru care solicită Curţii de Apel anularea condamnării pentru evaziune fiscală.

Judecata ar putea fi amânată deoarece magistraţii nu au motivat încă sentinţa. De fapt Cristian Borcea nici nu a fost citat să se prezinte la acest termen.

De fapt, şi procesul lui Mihai Stoica a fost amânat pentru data de 4 aprilie, deoarece nu a fost întocmită motivarea.

Cristian Borcea a primit şase ani şi patru luni închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor de jucători şi este încarcerat la Poarta Albă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne