UPDATE: Ludovic Orban ar fi fost denunţat la DNA de Nelu Iordache. Iordache neagă

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
20.03.2015

UPDATE: "Ştirea referitoare la un denunţ împotriva lui Ludovic Orban este o minciună. De altfel, în ultima vreme au apărut mai multe ştiri referitoare în care eram asociat cu tot felul de denunţuri care nu au nicio acoperire în realitate. Nu am depus niciun denunţ împotriva doamnei Udrea, niciun denunţ împotriva domnului Ludovic Orban", a declarat pentru Realitatea.net, Nelu Iordache.

* * *
Omul de afaceri Nelu Iordache l-ar fi denunţat la DNA pe prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru presupuse fapte de corupţie ce au fost săvârşite pe vremea când acesta din urmă ocupa funcţia de ministru al Transporturilor, relatează vineri b1.ro.

Nelu Iordache ar fi susţinut în denunţul depus că s-ar fi dat bani grei mită pentru Transalpina, în mandatul lui Ludovic Orban, însă liderul liberal afirmă că Iordache nu avea cum să îl denunţe pe el pentru că nu în timpul mandatului său s-a realizat construcţia Transalpinei.

"Nu ştiu nimic de aceste acuzaţii şi nici nu avea cum să mă denunţe pe mine (...) Nu în mandatul meu s-a realizat Transalpina", a declarat Ludovic Orban, potrivit B1 Tv.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor