Vela: Dincolo de ce se întâmplă negativ, marea majoritate a angajaţilor MAI îşi fac datoria anonim

Marcel Ion Vela
Marcel Ion Vela (Epoch Times România)

Dincolo de întâmplările negative cu angajaţi ai MAI, majoritatea angajaţilor ministerului îşi fac datoria şi au "rezultate spectaculoase", a susţinut ministrul de Interne, Marcel Vela, prezent la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Bucureşti.

„Oamenii trebuie să înţeleagă că, dincolo de ce se întâmplă negativ şi e prezentat spectaculos pe breaking news, ca întâmplare, într-un loc, undeva, că cineva de la MAI a greşit, marea majoritate a angajaţilor ministerului îşi fac datoria în mod anonim, fără să fie prezentaţi presei, poate chiar discret.

Acţiunile sunt foarte ample, rezultatele sunt spectaculoase.

Prin încercarea mea de a schimba imaginea ministerului după aceste evenimente - alegeri, Ziua Naţională, o să prezentăm şi ce se întâmplă în spatele uşilor închise, adică destructurarea reţelelor de contrabandă, de trafic de persoane şi de droguri”, a declarat Marcel Vela, pentru Digi24.ro.

Reamintim că astăzi mii de oameni au fost prezenţi la Arcul de Triumf pentru a asista la tradiţionala paradă militară de 1 Decembrie.

Au defilat la paradă în jur de 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave.

La defilare au luat parte şi 21 de detaşamente reprezentând ţări aliate şi partenere. Detaşamentele de militari străini sunt din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne