Vlad Filat la întrevedere cu Victor Ponta: În ultimii mai bine de doi ani, relaţiile moldo-române au cunoscut o ascensiune continuă

Premierul moldovean Vlad Filat, arhivă
Premierul moldovean Vlad Filat, arhivă (JOHN THYS / AFP / Getty Images)
Tatiana Chiriac
10.05.2012

Prim-ministrul Republicii Moldova Vlad Filat a avut o întrevedere cu Prim-ministrul României Victor Ponta, informează Serviciul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului de la Chişinău.

Întrevederea a avut loc în cadrul vizitei efectuate în seara zilei de miercuri la Bucureşti de către Premierul Republicii Moldova.

În debutul întrevederii, Vlad Filat l-a felicitat pe Victor Ponta cu ocazia învestirii în funcţie, dorindu-i mult succes în activitatea din continuare.

Prim-ministrul Republicii Moldova a menţionat că, în ultimii mai bine de doi ani, relaţiile moldo-române au cunoscut o ascensiune continuă şi s-a declarat convins că aceeaşi dinamică va fi păstrată şi în continuare.

Cei doi Premieri au făcut o trecere în revistă a acţiunilor de pe agenda bilaterală realizate până în prezent, menţionând, totodată, că există un mare potenţial pentru dezvoltarea cooperării în continuare.

Vlad Filat şi Victor Ponta au pledat pentru diversificarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale pe multiple planuri, dar şi a colaborării ce vizează parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova.

După întrevedere, cei doi Premieri au mers pe Arena Naţională din Bucureşti unde au asistat la finala Ligii Europa, disputată între echipele spaniole Atletico (Madrid) şi Athletic (Bilbao).

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor