Voicu: La congresul USL Antonescu va fi desemnat candidat la Preşedinţie, iar Ponta pentru premier

Epoch Times România
26.03.2012

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a anunţat luni că la congresul USL, care va avea loc la Romexpo, Crin Antonescu şi Victor Ponta vor fi desemnaţi oficial candidaţi la Preşedinţie, respectiv la funcţia de premier.

"Am finalizat pregătirile tehnice pentru evenimentul din 7 aprilie. Este vorba de congresele celor trei partide componente ale USL urmate de un eveniment al USL. Vă reamintesc pe scurt obiectivele acestor congrese: de a-l desemna în mod oficial pe Victor Ponta drept candidat pentru funcţia de prim-ministru din partea USL, de a-l desemna pe dl Crin Antonescu pentru candidatura la funcţia de preşedinte al României din partea USL şi, de asemenea, de a adopta documente cu valoare statutară care să nu permită colaborarea cu PDL şi cu acoliţii săi în viitoarea guvernare. Vor fi adoptate şi documente politice în curs de elaborare", a spus Voicu.

El a susţinut că este posibil ca la congresul USL să aibă loc şi o lansare a candidaţilor desemnaţi la alegerile locale.

"Secretarii generali vor stabili, eventual, dacă există şi un astfel de eveniment separat. Probabil că da, însă cu siguranţă toţi candidaţii vor fi prezenţi şi desemnaţi până atunci", a arătat Mihai Voicu.

Acesta a reamintit că în cazul în care Guvernul va adopta hotărârea privind înfiinţarea unei linii maghiare la UMF Târgu Mureş USL va depune moţiune de cenzură.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor