Voiculescu: Cine va plăti pentru incompetenţa crasă şi nepăsarea celor care pun în pericol vieţile oamenilor

În România anului 2017, ţara cu cea mai mare creştere economică din UE, părinţi şi medici au mers în faţa Ministerului Sănătăţii pentru că nu găsesc medicamentele necesare pentru copiii şi pacienţii lor, mai exact, imunoglobuline. Explicaţiile autorităţilor sunt halucinante, a remarcat tehnocratul Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Criza imuglobinelor reflectă foarte clar "incompetenţa crasă şi nepăsarea" politicienilor care pun în pericol vieţile pacienţilor, şi-a exprimat nemulţumirea, pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Pe scurt, de astăzi, tot cu imunoglobulinele. Acum două săptămâni ministrul spune că nu e nicio problemă, că imunoglobulinele sunt disponibile pe piaţă. Marţi, pacienţi şi medici din toată ţara vin în faţa Ministerului să îi spună că nu ştie ce vorbeşte. Demnitarii (un Secretar de Stat şi Ministrul) spun că e totul bine, că au comandat imunoglobuline din străinătate şi că acuşica o să sosească. Medicii şi pacienţii le spun că iarăşi nu ştiu ce vorbesc, la care demnitarii ministerului pasează vina la Comisia de specialitate. Miercuri, Comisia de specialitate le spune demnitarilor că nu ştiu ce vorbesc. Sau mint", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru se întreabă cine va plăti pentru incompetenţa crasă şi nepăsarea oamenilor ăstora care pun în pericol vieţile celor vulnerabili... copii şi adulţi!

"Ca să nu mai vorbim de banii aruncaţi pe fereastră prin achiziţionarea imunoglobulinelor prin Unifarm, cu Autorizaţie pe Nevoi Speciale!", a subliniat Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a făcut o scurtă recapitulare: Anul trecut tehnocraţii au luat măsuri ca imunoglobulinele să nu dispară. În ianuarie, mândra coaliţie elimină măsurile, iar în august, imunoglobulinele nu mai sunt importate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne