Voiculescu: Lucan l-a ameninţat pe şeful Corpului de Control. Bodog l-a destituit în primele ore după preluarea mandatului

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a dezvăluit că anumiţi angajaţi ai instituţiei pe care a condus-o i se adresau cu apelativul "Jupâne" celebrului chirurg Mihai Lucan - aflat în prezent în mijlocul unei anchete DIICOT - atunci când îi transmiteau rezultatele anchetelor ordonate de el.

Vlad Voiculescu a remarcat două "coincidenţe" destul de elocvente:

1. Ameninţările domnului Lucan s-au îndreptat în principal către Şeful Corpului de Control al Ministrului Sănătăţii. În primele ore după preluarea mandatului de către domnul Bodog, Şeful Corpului de Control avea să fie destituit!

2. La insistenţele DIICOT, domnul Bodog avea să trimită la Cluj o altă echipă... una care este bine primită la un hotel de 5 stele şi, surpriză, nu mai găseşte nimic! Totul devenise imaculat!

"Dar desigur... nicio legătură între domnul Lucan şi domnul Bodog. Nici cu domnul Bănicioiu nu a existat nicio legătură... este doar pură întâmplare că un alt raport al Corpului de Control din 2014 era ţinut la sertar! Iar domnul Achimaş, nici cea mai mică idee nu avea despre ce se întâmplă în oraşul dânsului?", a precizat ironic Vlad Voiculescu, adăugând hashtag-ul #ÎndrăzneşteSăCrezi.