Ziua 217. "Aceşti ticăloşi nu se tem de nimeni şi de nimic în afară de furia străzii!"

Situaţia în România se agravează de la o zi la alta, cei de la putere purtându-se de parcă votul obţinut în decembrie ar fi pe viaţă şi le dă drept de proprietate asupra ţării.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit, pentru a 217-a seară consecutiv, lângă sediul Guvernului pe care îl acuză că, la fel ca şi Executivul precedent care a adoptat OUG13, lucrează în favoarea corupţilor, nu în cea a cetăţenilor cinstiţi.

Potrivit protestatarilor, situaţia se agravează de la o zi la alta, căci atacurile coaliţiei la putere ţintesc nu doar Justiţia, ci şi Pilonul 2 de pensii, Roşia Montană etc. Este deci cazul ca românii să se mobilizeze pentru a opri "marile mârşăvii" pe care PSD-ul se pregăteşte să le facă, sub perdeaua de fum a referendumului vizând redefinirea familiei în Constituţie.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Toamna aceasta este decisivă: ori ei, ori noi! Suntem sub asediu pe timp de pace de peste şapte luni, situaţia s-a agravat şi se agravează pe zi ce trece sub ochii noştri. Graba cu care vor să treacă prin Parlament legile justiţiei, atacul la Pilonul 2 de pensii şi scoaterea Roşiei Montane din patrimoniul UNESCO, demonstrează că timpul trece în defavoarea lor. Ca să-i oprim e nevoie să ieşim în stradă cât mai mulţi şi să rămânem acolo până la capăt.

Tema referendumului adusă din nou în prim-plan nu este întâmplătoare, ci are scopul de a distrage atenţia de la marile mârşăvii pe care se pregătesc să le facă. Am auzit că PSD a venit astăzi cu un proiect pentru modificarea legii referendumului. La această oră nu am suficiente informaţii cu privire la acest proiect, dar sigur modificările nu se fac în favoarea noastră. Opoziţia ar face bine să vină alături de noi în stradă, în Parlament nu mai au nicio putere. Dacă nu o fac ori nu sunt buni, ori sunt complici făcând opoziţie de ochii lumii. Aceşti ticăloşi nu se tem de nimeni şi de nimic în afară de furia străzii", susţine o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă participantă la protest transmite şi ea că dacă tot se face un referendum, ar trebui făcut unul în care românii să fie întrebaţi dacă se simt reprezentaţi de guvernarea PSD-ALDE.

"După un weekend petrecut la mare (CExN al PSD a avut loc pe litoral n.r.), aleşii ţării vin în faţa românilor cu o premieră: organizarea referendumului pentru familie. Stimaţi aleşi, votul de încredere pe care l-aţi obţinut de la români, nu este pe viaţă şi nici nu vă dă drept de proprietate asupra ţării. O parte însemnată din cetăţenii acestei ţări sunt în stradă de 8 luni de zile şi vă semnalează constant care sunt problemele importante pe care trebuie să le rezolvaţi.

Nu vă puteţi preface la infinit că nu existăm, nu puteţi ignora la infinit voinţa poporului! Deşi organizarea unui referendum implică o altă gaură în bugetul ţării, dacă ţineţi neapărat, organizaţi atunci un referendum de un real interes pentru români. O temă foarte bună ar fi să aflăm dacă românii se simt reprezentaţi de guvernarea ALDE-PSD sau dacă românii consideră că măsurile propuse de guvernarea ALDE-PSD sunt în interesul sau în dezinteresul ţării şi al cetăţenilor săi. Ei, ce ziceţi? Nu-i aşa că ar fi o ocazie extraordinară de a elibera străzile României de protestatari?", transmite protestatară.