Alina Gorghiu, întâlnire de taină cu Victor Ponta?

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Deşi la suprafaţă este angajat într-un război total împotriva lui Victor Ponta, şefa PNL Alina Gorghiu s-ar fi întâlnit cu premierul la Bistriţa, titrează joi stiripesurse.ro citând surse politice.

Întâlnirea de taină dintre cei doi ar fi avut loc vinerea trecută pe meleaguri bistriţene, la Hotelul Metropolis. În acea zi, atât liderii PNL, cât şi cei ai PSD, au decis să-şi viziteze filialele din Bistriţa-Năsăud.

Alina Gorghiu a plecat, potrivit publicaţiei citate, să se întâlnească şi cu un grup de ex-penelişti dizidenţi, după cum ştiau liberalii, iar ulterior ar fi avut şi o întrevedere de aproximativ două ore, încheiată în miez de noapte, cu Victor Ponta la hotelul respectiv.

Puşi şi ei la curent cu "coabitarea" dintre Alina Gorghiu şi Victor Ponta, unii dintre pesedişti nu s-au ofuscat, ci au decretat scurt: "Sunt lucruri care trebuie făcute (impuse de afară – n.r.), care nu ţin cont de rivalităţile noastre politice, e normal să fi vorbit".

Între timp, atacurile Alinei Gorghiu la adresa lui Ponta se desfăşoară ca de obicei. Într-un nou mesaj postat astăzi pe contul său de Facebook, şefa PNL se plânge din nou de modul totalitar în care PSD înţelege să guverneze ţara.

"Eşecul în alegerile prezidenţiale – un refuz clar şi hotărât al electoratului faţă de premierul Ponta şi partidul său - nu l-a făcut pe acesta mai înţelept, ci doar mai înverşunat. PSD se teme mai mult ca oricând de confruntarea cu electoratul. Dovadă stau refuzul de a organiza alegeri parţiale în numeroase judeţe unde nu mai sunt în funcţii aleşi locali, dar şi tergiversarea unei discuţii concrete pe tema votului în diaspora, în ciuda apelurilor pe care le-am făcut în acest sens.

Dl Ponta se ocupă, în schimb, să umple de conţinut, pe ultima sută de metri, bilanţul celor trei ani de guvernare. Sunt două semne că guvernarea PSD capătă, din nou, accente totalitare: dreptul la vot al tuturor cetăţenilor este ignorat, în timp ce meritele conducătorilor sunt umflate propagandistic", a declarat Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne