Andreea Cosma: Ştiţi ce înseamnă să pierzi o sarcină din cauza procurorului Negulescu?

Andreea Cosma
Andreea Cosma (Andreea Cosma / Facebook)

Venită luni la Înalta Curte de Casaţie şi justiţie pentru a-i susţine pe fratele şi pe tatăl său care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie, deputata PSD Andreea Cosma a lansat un atac dur la adresa DNA Ploieşti şi în special a fostului procuror Mircea Negulescu.

"N-am spus că m-a hărţuit, am spus că mă curta... Cum puteam să răspund? Aveam două variante: să mă duc la puşcărie sau să-i răspund lui Mircea Negulescu. Dumneavoastră ce-aţi fi făcut? (...) Păi am încercat să am o relaţie cu un om care era inuman, ca să pot să fie atât de uman cât să nu mă arunce în puşcărie pe nedrept, că de-aia mi-a făcut primul dosar, cu o cauză care nu există, la care am luat clasare, în care a vrut să mă arunce în puşcărie", a declarat Andreea Cosma, citată de Digi24.

Întrebată dacă în momentul în care îi făcea anumite propuneri fostul procuror Negulescu, a răspuns cumva la acele propuneri, deputatul a replicat: "Mi-era frică! Omu’ nu e întreg la cap. Din prima zi în care m-am dus la Parchet, mi-a zis că-mi ia meseria, că o să-mi rămână copilul pe drumuri, că-mi ia casă, că-mi ia tot." (...)

"Doamnă, nu înţelegeţi că la DNA Ploieşti e aşa: Ori te ard pe tine, ori îl ard pe celălalt. Cred că aţi înţeles raţionamentul. Acolo e cu paradeala la cetăţeni. Ştiţi ce înseamnă să pierzi o sarcină din cauza lui Negulescu? Ştii ce înseamnă să stai opt luni şi să nu mai ieşi din oraş, că vrea Negulescu? (...) Nu voia să mă bage la puşcărie Negulescu, Negulescu a vrut să mă bage înainte, dup-aia a vrut să mă bage Onea [şeful DNA Ploieşti - n.r.], după care a mai venit un procuror şi ne-a cerut nişte bani, să ne facă nişte dosare. O să apară şi lucrul ăsta. Nu se poate în ţara asta să trăieşti în halul ăsta!", a precizat Andreea Cosma.

Pentru a asculta integral declaraţiile deputatului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne