Andrei Năstase: Am votat pentru dreptate. După 10 ani de întuneric şi minciună, a venit şi momentul adevărului

Andrei Năstase, alegeri parlamentare 2019
Andrei Năstase, alegeri parlamentare 2019 (Captură Foto / privesc.eu)
Maria Maevschi
24.02.2019

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, copreşedinte al Blocului ACUM, a menţionat că a venit duminică 24 februarie, să voteze pentru o schimbare în bine a lucrurilor în Republica Moldova.

„Este momentul adevărului. După 10 ani de zile în care am stat în întuneric, minciună, a venit şi momentul adevărului. Am votat pentru o viaţă mai bună în ţară la noi, pentru dreptate, pentru legi drepte, după ce R. Moldova a avut nenorocul să aibă la guvernare nişte oameni mici, fără caracter, care şi-au bătut joc de ţară şi de oamenii ei.

Avem nevoie de schimbare şi am încrederea că împreună cu colegii mei vom face schimbarea. Avem nevoie de o majoritate şi îndemn pe toată lumea să iasă la vot”, a declarat Andrei Năstase după exercitarea dreptului la vot pentru viitorul Parlament.

În opinia liderului PPDA, după participarea la furtul miliardului şi fraudarea sistemului bancar al Republicii Moldova, cei de la guvernarea ar fi „ieşit astăzi din nou la furat”.

„Asta se întâmplă în momentul de faţă. Structurile paramilitare de la Tiraspol într-o strânsă legătură cu structurile criminale ale lui Plahotniuc de pe partea dreaptă a Nistrului au asediat iarăşi Moldova. Zeci de mii de oameni urmează astăzi să fie aduşi din Transnistria pentru a ne decide soarta. Uitaţi-vă ce se intâmplă la Varniţa. Moldova este asediată”, a punctat Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor