Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la alegerile din toamnă la primăria Chişinău

Andrei Nastase
Andrei Nastase (Epoch Times România)

Preşedintele Partidului Politici Platforma Demnitate şi Adevăr (PPPDA), Andrei Năstase, actualul Ministru al Afacerilor Interne, este candidatul blocului ACUM la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019, din municipiul Chişinău.

Anunţul a fost făcut de către prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Protv, notează UNIMEDIA.

Menţionăm că anterior, ministrul de Interne, a fost întrebat de nenumărate ori privind candidatura sa la şefia capitalei. „Voi fi onorat de această susţinere, dar mai presus de susţinerea politică în formaţiuni, este susţinerea cetăţenilor manifestată anul trecut în scrutinul liber şi democratic, în măsura în care s-a putut să existe libertate şi democraţia într-un stat capturat”, a declarat Năstase.

Menţionăm că, Andrei Năstase va candida la primăria capitalei pentru a doua oară, asta după ce în vara anului 2018, alegerile din capitală au fost invalidate, Năstase nefiind învestit în funcţia de primar al capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe