Anghel Iordănescu, ameninţat cu moartea. Poliţia a intrat pe fir

Un cetăţean a sunat la 112 pentru a anunţa că-l va împuşca pe Iordănescu, după ce echipa României, înfrântă de Albania, a ratat la Euro 2016.
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu.
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu. (HASSAN AMMAR / AFP / Getty Images)

Politia a ridicat un bărbat care luni dimineaţă, după eliminarea României de la Euro 2016, a sunat la 112 şi a anunţat că intenţionează să-l împuşte pe Anghel Iordănescu.

Cetăţeanul ridicat de poliţişti a sunat la 112 în jurul orei 09.40 şi a afirmat că intenţionează „sa îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, precum şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale”.

Potrivit Realitatea.net. poliţia l-a găsit pe cel care a făcut ameninţarea şi l-a dus la audieri la secţia 2. Bărbatul ar fi cunoscut de poliţişti şi se crede că acesta nu are discernământ. Ar mai fi făcut în trecut şi alte ameninţări nefondate.

Reamintim că după înfrângerea României în meciul cu Albania, Iordănescu a declarat că naţionala s-a autodepăşit prin calificarea la Campionatul European din Franţa şi că nu îşi reproşează nimic pentru înfrângerea istorică cu Albania.

"Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal... O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a controlat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44...

În repriză a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri.Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt! Nu ne cade bine în niciun caz o înfrângere în faţa Albaniei, dar nu priviţi echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache.

Nu este o eliminare ruşinoasă. Plecăm de la acest Euro cu un punct, am marcat două goluri, sunt echipe care au pierdut la două sau chiar la trei goluri diferenţă.

Dacă analizăm bine, a fost o performanţă că am ajuns aici”, a declarat Iordănescu, potrivit Dolce Sport.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport