Atac armat asupra unei unităţi de servicii poştale în San Francisco. Cel puţin 3 morţi

Un angajat UPS (United Postal Service) a deschis focul într-o unitate de livrare a pachetelor în San Francisco, înainte să se sinucidă cu propria armă, potrivit mass mediei americane. Aparent, incidentul nu ar avea legătură cu atacul armat de miercuri asupra unor politicieni republicani în Virginia.
Un ofiţer de poliţie se află la scena unui atac armat fatal la o unitate UPS din San Francisco, 14 iunie 2017.
Un ofiţer de poliţie se află la scena unui atac armat fatal la o unitate UPS din San Francisco, 14 iunie 2017. (Justin Sullivan/Getty Images)
Andrei Popescu
15.06.2017

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi două au fost rănite în timpul unui atac armat la o unitate UPS, a declarat miercuri poliţia din San Francisco. Suspectul s-a împuşcat fatal în cap atunci când s-a confruntat de forţele de ordine şi a fost declarat mort la spital.

Steve Gaut, purtător de cuvânt al companiei, l-a identificat pe atacator ca fiind unul dintre şoferii UPS. Toate victimele au fost, de asemenea, şoferi, a precizat el pentru Reuters.

Suspectul a fost înarmat cu un pistol, potrivit declaraţiei poliţiei din San Francisco. Autorităţile au anunţat că motivul din spatele atacului încă nu este cunoscut.

Incidentul a generat un răspuns masiv din partea poliţiei în apropierea unităţii UPS situate în Potrero Hill. Ulterior, ofiţerii de poliţie au fost văzuţi conducând angajaţii UPS fără uniformă într-o zonă aflată la mică distanţă de unitate.

Unitatea UPS avea 350 de angajaţi.

Autorităţile americane s-au aflat în stare de alertă miercuri după ce un bărbat a împuşcat câţiva politicieni republicani pe un teren de baseball în Virginia, o suburbie a Washington, D.C.

Totuşi, nu a fost raportată nicio legătură între atacul de pe coasta de est şi incidentul fatal din San Francisco.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor