Avertismentul lui Dragnea: Pentru a avea sprijinul PSD, Guvernul trebuie să păstreze în proiectul de buget "măsurile bune".

Termenul de 10 decembrie pentru depunerea proiectului de buget la Parlament este prea îndepărtat, s-a plâns şeful PSD Liviu Dragnea, care avertizează că noul Executiv trebuie să păstreze în acest proiect măsurile care aduc bunăstare românilor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

"Cred că termenul de 10 decembrie este prea îndepărtat. De ce le trebuie atât de mult timp? Discutăm de un Guvern format din experţi care teoretic ar trebui să ştie lucruri, au câteva zile de când au ajuns la ministere, nu au plecat de la zero, ministrul Teodorovici le-a lăsat un proiect de buget încheiat.

Sigur, e libertatea dumnealor să îl modifice, dar trebuie să păstreze în el, pentru a continua sprijinul nostru, măsurile bune care aduc bunăstare românilor, atât companiilor şi de stat şi private, cât şi persoanelor fizice, cetăţenilor", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul social-democraţilor a subliniat că "Guvernul ar trebui să se gândească că orice întârziere de depunere a bugetului în Parlament întârzie foarte mult adoptarea bugetelor locale şi măsurile economice care trebuie să fie implementate"

Declaraţia şefului PSD are loc după o întâlnirea informală, într-un restaurant din Bucureşti, pe care a avut-o alături de alţi lideri PSD cu reprezentanţi ai UNPR unde au decis că vor colabora în continuare în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne