Blocul ACUM a dat start campaniei electorale: Învingem acum pentru dreptate şi viaţă bună

Lansarea Blocului ACUM în campanie electorală
Lansarea Blocului ACUM în campanie electorală (acum.md)
Maria Maevschi
26.01.2019

Adunându-se în număr mare în faţa Parlamentului Republicii Moldova şi menţionând că ar putea trăi încă în sărăcie, moldovenii afirmă totuşi că nu mai pot trăi în nedreptate. De aceeaşi părere este şi preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, copreşedinte al Blocului ACUM DA PAS, care a declarat că „nici noi nu mai putem răbda această nedreptate, când o gaşcă de bandiţi, hoţi îşi bat joc de toţi cetăţenii acestei ţări. Aceşti hoţi fac tot ce vor din ţara noastră”.

„Dreptatea o vom face singuri ieşind în număr mare la vot, luptând cu armele democraţiei împotriva unui regim criminal care nu va pleca de la putere de bună voie. O prezenţă masivă la vot şi un vot acordat în marea lui majoritate pentru dreptate, adevăr, libertate şi democraţie nu poate fi ascuns de Plahotniuc, Dodon şi toţi complicii lor la jefuirea ţării”, a declarat liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în timpul lansării campaniei „Învingem ACUM pentru dreptate şi viaţă bună! Votează ACUM!”

Mai jos poate fi citită proclamaţia Blocului ACUM DA PAS, format din Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Blocul electoral ACUM DA PAS vine în aceste alegeri decisive ca să facă dreptate şi să asigure o viaţă bună pentru oamenii acestei ţări!

Venim să facem Dreptate tuturor oamenilor cinstiţi, care muncesc din greu pentru a se întreţine pe ei şi familiile lor, dar care sunt furaţi zilnic de o gaşcă de hoţi de la guvernare, care se ţine cu dinţii de putere.

Venim să facem Dreptate pentru sutele de mii de pensionari, care şi-au dat cei mai buni ani din viaţă, sănătatea şi forţele pentru noi şi care acum trăiesc în sărăcie, din cauza incompetenţei şi corupţiei acestei guvernări.

Venim să facem Dreptate cetăţenilor din diasporă, care au fost alungaţi din ţară din cauza sărăciei şi deznădejdii, care din economiile lor trimit acasă peste un miliard de dolari anual, dar sunt batjocoriţi de această guvernare, care le-a furat dreptul de a vota şi de a decide în propria lor ţară. Ne dorim ca cetăţenii noştri să vrea să rămână şi să se întoarcă acasă.

Venim să facem Dreptate antreprenorilor care prin munca şi rezultatele lor contribuie la temelia bugetului acestei ţări, dar care sunt sufocaţi de corupţie şi lipsa justiţiei.

Venim să facem Dreptate profesorilor, medicilor, inginerilor şi tuturor oamenilor care muncesc onest, aşa încât fiecare cetăţean al Republicii Moldova să aibă venituri suficiente pentru a trăi bine acasă şi o viaţă demnă.

Venim să facem Dreptate tinerilor care nu-şi mai văd rostul în această ţară, deoarece clica de oligarhi le-a furat viitorul şi nu le oferă nici o perspectivă de dezvoltare.

Venim să facem Dreptate tuturor cetăţenilor Republicii Moldova care, indiferent de limba vorbită, credinţele şi viziunile lor, suferă de aceleaşi probleme generate de corupţie, injustiţie şi inegalitate.

Vom alunga această clasă politică coruptă, care exploatează nemilos resursele ţării, şi vom face ca instituţiile statului să lucreze pentru cetăţeni, dar nu pentru o gaşcă de hoţi. Vom curăţa justiţia şi vom confisca averile marilor corupţi, ca lumea să ştie că doar munca cinstită poate fi temelia prosperităţii.

Vom relansa economia şi vom creşte veniturile oamenilor. Vom investi mult în educaţie, adică în viitorul acestei ţări, ca principal motor al modernizării şi schimbării. Vom reface relaţiile cu partenerii europeni şi vom îndeplini toate condiţiile pentru a depune cererea de aderare la Uniunea Europeană, pentru a ne regăsi cu toţii în familia naţiunilor civilizate!

Moldova are nevoie de tine, ACUM! Împreună cu toţi oamenii buni, învingem ACUM pentru dreptate şi viaţă bună!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor