Ciolacu, despre motivele retragerii candidaturii lui Cîrstoiu: Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit Bin Laden

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Youtube Screenshot)
Ana Ion
23.04.2024

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reluat marţi mesajul că susţinerea Gabrielei Firea la Primăria Bucureşti este "decizia cea mai bună" şi a susţinut că "toţi colegii din teritoriu" i-ar fi "dat semnal că sunt fericiţi cu această decizie", relatează Hotnews.

Ciolacu a vorbit şi despre motivele retragerii candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

"În politică nu lucrez cu adevăruri, ci cu percepţii. Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit Bin Laden, că n-a omorât pe nimeni", a declarat Ciolacu.

Întrebat despre momentul depunerii candidaturii Gabrielei Firea, Ciolacu a spus că încă nu s-a stabilit şi că se va întâlni pentru a discuta cu aceasta astăzi, la ora 15:00, la partid.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacţie după decizia de a-l retrage pe dr. Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei şi de a merge în alegeri cu Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL aproape de prânz, printr-un mesaj postat pe Facebook şi însoţit de o fotografie cu el şi cu Gabriela Firea.

În mesajul său, liderul PSD face o singură menţiune despre medicul Cîrstoiu, până luni noapte candidat PSD şi PNL, căruia îi mulţumeşte pentru "tot efortul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor