Cîţu, răspuns pentru primarul din Limanu: Numai pe vremea pesediştilor se spunea "îmi dai bani şi ai voie să vii aici"

Florin Cîţu
Florin Cîţu (facebook.com/guv.ro)

Premierul Florin Cîţu i-a răspuns joi seară, la postul B1 TV, primarului din Limanu, care, nemulţumit de banii ce i-au fost alocaţi, îi „recomandase” şefului Executivului să nu mai calce prin Vama Veche şi să meargă în staţiunile cărora le-a trimis bani mai mulţi de la buget.

Florin Cîţu nu s-a arătat impresionat de derapajul primarului pesedist şi a dat asigurări că va merge în orice staţiune din România, tocmai pentru că doreşte să susţină turismul românesc.

”Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând. În al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Numai pe vremea pesediştilor se făcea asta, să spui: 'domnule, îmi dai bani şi ai voie să vii aici'. Eu îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să susţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a declarat liderul de la Palatul Victoria.

Reamintim că Daniel Gheorghe Georgescu, primarul PSD al comunei constănţene Limanu care include şi satul Vama Veche, i-a „recomandat” premierului Cîţu să renunţe la ideea de a-şi petrece chiar şi o noapte în Vama Veche şi să meargă în localităţi în care alocările financiare ar fi fost mult mai consistente decât cele pe care le-a primit comuna pe care o administrează.

Social-democratul a acuzat „răzbunare politică” şi „decont electoral” şi s-a plâns că a primit o „sumă derizorie” pentru a gestiona comuna Limanu, respectiv 25.000 de lei, ceea ce ar echivala, după spusele lui Georgescu, cu „două salarii de preşedinte de consiliu judeţean”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne