CNADNR, CFR şi Metrorex, vor fi restructurate

Noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a anunţat că Metrorex, CNADNR şi CFR, companii aflate în subordinea ministerului, vor intra în restructurare.
(photos.com)

"Principalele companii care investesc sub tutela Ministerului Transporturilor vor intra cu dată imediată într-un proces de restructurare. Este vorba de CNADNR, este vorba de CFR şi de Metrorex. Acolo au început deja nişte schimbări. (...)

Bineînţeles că aceste schimbări au un unic scop, acela de utilizare eficientă a fondurilor pe care le-am putut asigura de la bugetul de stat sau din fonduri europene", a decarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul Dan Costescu, citat de Agerpres.

Între timp, şeful Direcţiei Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex, Marin Aldea, a preluat atribuţiile funcţiei de director general interimar al societăţii, în locul lui Cătălin Homor, care îl înlocuieşte pe Narcis Neaga la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor CNADNR a decis înlocuirea lui Narcis Neaga cu Cătălin Homor la conducerea companiei, ordinul în acest sens fiind semnat marţi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne