Constantin nu se lasă. Vrea neapărat să împiedice în instanţă organizarea Congresului ALDE

Fuziunea care a dus la formarea ALDE a fost un eşec din cauza lui Tăriceanu, care a pus pe primul loc interesul său şi al apropiaţilor săi, acuză Constantin, determinat să facă toate demersurile legale pentru a repara acest eşec.
Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times)
Ana Ion
14.04.2017

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a anunţat, vineri, printr-o postare pe Facebook, că a făcut recurs la decizia Tribunalului Bucureşti de a respinge contestaţia sa privind Congresul formaţiunii. De asemenea, Constantin anunţă că va merge mai departe cu procesul pentru anularea fuziunii între PC şi PLR, fuziune în urma căreia a apărut ALDE.

Congresul convocat de Călin Popescu Tăriceanu este, aşa cum am mai spus, unul abuziv. Am luat la cunoştinţa de prima decizie a instanţei şi am contestat-o cu recurs. În continuare există un proces pe rolul instanţei, un proces pe fond, care trebuie judecat şi care va spune în final dacă comportamentul lui Tăriceanu şi deciziile acestuia sunt democratice sau abuzive, aşa cum am susţinut şi susţin în continuare.

Fuziunea care a dus la formarea ALDE a fost un eşec din cauza lui Tăriceanu, care a pus pe primul loc interesul său şi al apropiaţilor săi, în defavoarea unei construcţii politice serioase. Vom merge mai departe cu procesul pentru anularea fuziunii dintre PC şi PLR", scrie, pe contul său de socializare, Constantin.

Reamintim că, vineri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia copreşedintelui formaţiunii Daniel Constantin privind suspendarea Congresului partidului, reuniunea urmând să aibă loc conform programului stabilit, în 21 — 22 aprilie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor