Cutremur în USR. Biroul Naţional condus de Drulă, acuzat că s-a transformat în bodyguardul baronului Iulian Dumitrescu

Mihai Poliţeanu
Mihai Poliţeanu (Epoch Times România)

Mihai Poliţeanu, deputat USR de Prahova, a lansat un atac dur la adresa Biroului Naţional condus de Cătălin Drulă, pe care îl acuză că s-a transformat în bodyguardul baronului PNL Iulian Dumitrescu.

"Alături de Cristi Ardelean, Mihai Tonsciuci şi Magda Trofin. Sunt câţiva dintre colegii din USR pe care echipa Drulă/Barna/Botoş a decis să-i elimine din USR pentru că erau incomozi conducerii centrale a USR.

1. Cristi este creierul şi motorul din spatele echipei USR din Breaza, Prahova, cu care a câştigat în Breaza alegerile europarlamentare, locale şi parlamentare. Este consilier local;

2. Mihai este cel mai tânăr consilier local din Ploieşti şi opoziţia cea mai dură la PNL şi baronul Iulian Dumitrescu din CL. Fără el şi tinerii pe care i-a atras în USR scorul partidului ar fi fost mult mai mic în Ploieşti;

3. Magda a fost viceprimar al Ploieştiului, demisă în urma unei înţelegeri pe sub masă între Iulian Dumitrescu/Roberta Anastase şi echipa Drulă/Barna/Botoş locală. Mizeria asta a fost girată de la Bucureşti, iar executanţii au fost repuşi în drepturi după ce filiala i-a exclus. Şi datorită ei, contractul cu valenţe penale semnat de Iulian Dumitrescu şi care a lăsat Ploieştiul fără apă caldă timp de 3 luni a ajuns pe masa procurorilor", a scris Mihai Poliţeanu, pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Drulă acuzat de "miopie politică"

"Biroul Naţional al USR s-a transformat în bodyguard-ul baronului Iulian Dumitrescu şi al PNL Prahova şi a decis să-i excludă din partid sau sancţioneze pe acei consilieri locali şi judeţeni sau membri USR Prahova care s-au opus acestuia şi au denunţat public şi în Consiliul local sau judeţean dezastrul în care PNL şi reţelele patronate de Iulian Dumitrescu au dus Ploieştiul şi judeţul.

Preşedintele Cătălin Drulă şi conducerea naţională a USR au dat dovadă de miopie politică şi au evacuat din conducerea USR orice urmă de integritate pentru a măcelări opoziţia internă (membri ai echipei Curaj din USR), favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut cu totul PNL-ului. Asta pe baza unui raport ruşinos şi mincinos, scris de Vlad Botoş.

Obiectivul final al baronului Iulian Dumitrescu e să controleze toate filialele locale din Prahova ale principalelor partide şi să înăbuşe orice formă de opoziţie. Acelaşi obiectiv de distrugere a opoziţiei interne îl are şi Biroul Naţional al USR. Pentru că în Prahova opoziţia la PNL şi opoziţia la echipa Drulă/Barna/Botoş sunt una şi aceeaşi echipă, Iulian Dumitrescu şi Cătălin Drulă şi-au dat mâna să o înlăture.

Voi discuta zilele următoare cu colegii din USR Prahova şi vom lua o decizie pe care o vom comunica public. Oricum, vom denunţa în continuare reţelele politice controlate de baronaşii PNL şi PSD şi vom deranja în continuare sistemul combinaţiilor transpartinice, oricât ar încerca Iulian Dumitrescu să ne închidă gura, oricâte sancţiuni se vor dicta împotriva noastră, oricâtă presă şi filiale de partid ar controla Dumitrescu."

Cum argumentează acuzaţiile Mihai Poliţeanu

Deputatul USR le-a dat câteva exemple celor "care vor să afle ce protejează echipa Drulă/Barna/Botoş la Prahova":

1. Falsuri în dosare de adeziune. (aici)

2. Găinării cu bani publici şi foame de funcţii. (aici)

3. Membri USR aduşi prin PNL. (aici)

4. Înfierare pentru like-uri. (aici)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne