Daea şi-a angajat fiica la minister: "O ajut să-şi găsească rostul în viaţă, e firesc, este natural"

Tată de fată, ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu neagă niciun moment că şi-a angajat fiica la o unitate subordonată ministerului pe care-l conduce, căci aşa procedează părinţii, îi ajută pe copii să îşi găsească rostul în viaţă...
Petre Daea(Ministrul Agriculturii),
Petre Daea(Ministrul Agriculturii), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezent joi în localitatea ialomiţeană Orezu, cu ocazia sărbătorii "Ziua porumbului", Petre Daea a admis cu seninătate că şi-a angajat fiica într-un post din cadrul ministerului, catalogând acest lucru drept ceva foarte natural şi firesc.

"Este un referent la o unitate subordonată ministerului. De câteva luni de zile este acolo. Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră aşteaptă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru că e firesc, este natural.

E treaba celor care îi dau de lucru, eu nu ştiu ce face. Şi m-aş bucura să facă ceea ce trebuie şi m-aş bucura şi m-ar interesa să facă ceea ce i se spune", le-a declarat Daea jurnaliştilor, preluat de Realitatea TV .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne