Dăncilă, despre angajarea fiului său la Curtea de Conturi: Haideţi să nu mai legăm activitatea copiilor neapărat de părinţi

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Întrebată de presă, la dezbaterea de marţi, despre angajarea fiului ei la Curtea de Conturi, candidata PSD-ului la preşedinţie s-a victimizat, susţinând ca acesta ar fi fost atacat şi pe motiv că a fost înfiat. Mai mult, pe lângă faptul că a eludat răspunsul, Dăncilă a servit şi un neadevăr.

Astfel, prezidenţiabila PSD-ului a susţinut că fiul său a fost angajat la Curtea de Conturi înainte ca ea să fie numită premier. Însă, Victor Florin Dăncilă a fost angajat la instituţia respectivă exact în ziua în care mama lui a depus jurământul de învestitură, respectiv 29 ianuarie 2018.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În acelaşi timp, vreau să vă spun un lucru. Haideţi să nu mai legăm în permanenţă activitatea copiilor neapărat de părinţi. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină şi pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a declarat Viorica Dăncilă, atunci când reporterul hotnews.ro a întreabat-o ce mesaj are pentru tinerii care nu au avut norocul să aibă o mamă premier care să îi angajeze la Curtea de Conturi, aşa cum s-a întâmplat cu fiul său.

Fostul premier şi-a descris fiul drept un „copil care nu iese în spaţiul public, nu l-aţi văzut jignind pe nimeni şi niciodată nu l-aţi văzut să se raporteze la politică”.

„Nu vrea decât să îl las să-şi urmeze cursul vieţii lui. De multe ori, mi-a spus că pentru el faptul că mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru că de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alţi tineri, la vârsta lui, şi le permit”, a adăugat ex-premierul Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne