Dăncilă, prizonier în Guvern

Liviu Dragnea conduce de la distanţă chiar şi şedinţele de Guvern, Dăncilă având "doi cerberi" la poartă, oameni de încredere ai liderului PSD. Darius Vâlcov, condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare, şi Anca Alexandrescu, omul de comunicare al lui Dragnea, sunt cei care fac regulile după care joacă inclusiv miniştrii, susţine Claudia Pîrvoiu.
Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Viorica Dăncilă este captivă în propriul birou de la Palatul Victoria, având doi "cerberi la poartă", susţine jurnalista Claudia Pîrvoiu, în opinia căreia pentru premier demisia sau demiterea ar fi o eliberare.

"Viorica Dăncilă este captivă în propriul birou de la Palatul Victoria, având doi cerberi la poartă, îmi povestea deunăzi cineva din zona guvernamentală. Nimeni şi nimic nu poate ajunge la premier fără aprobarea lor. Ei decid ce poate trece dincolo de poartă. Ei sunt consilieri, dar nu orice fel de consilieri. Prin ei conduce Liviu Dragnea tot Guvernul. Cu ei acolo, Dragnea are certitudinea că nu-i poate scăpa nimic de sub control, poate conduce de la distanţă chiar şi şedinţele de Guvern.

Darius Vâlcov, condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare, şi Anca Alexandrescu, omul de comunicare al lui Dragnea, sunt cei care fac regulile după care joacă inclusiv miniştrii. "Îmi pare rău, dar trebuie aprobare de la Anca Alexandrescu pentru interviu", spun miniştrii întrebaţi dacă sunt dispuşi să ofere câteva declaraţii publice", scrie Pîrvoiu pe Hotnews.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne