Deputat european: Câţi copii trebuie să mai moară, PSD, PNL şi UDMR? E plină România de păcănele şi nu vreţi să le eliminaţi

Vlad Gheorghe
Vlad Gheorghe (Facebook)
Andrei Pricopie
24.05.2023

Europarlamentarul Vlad Gheorghe a reacţionat dur, pe pagina sa de socializare, după ce un elev din Râmnicu Vâlcea a murit în chinuri. Copilul şi-a dat foc în faţa liceului pentru că a pierdut 3.000 de lei la păcănele.

"A mai murit un copil în România. Un copil care ar fi avut nevoie de stat să-l protejeze şi să-l salveze. A murit un copil pentru c-a pierdut 3000 de lei la păcănele - o cincime din pensia unui 'special'. A murit un copil pentru că lângă liceu avea jocuri de noroc şi nu le-a închis nimeni. A murit un copil pentru că de 30 de ani votăm aceleaşi partide care îşi bat joc de noi şi de copiii noştri. A murit pentru că nu ne mai pasă, ne vedem de-ale noastre şi nu intervenim când arde un copil lângă noi. Câţi copii trebuie să mai moară, PSD, PNL şi UDMR?", a declarat Vlad Gheorghe.

Liderul USR susţine că este plină România de păcănele şi cei din coaliţie nu vor să le elimine, la fel cum fac şi cu pensiile speciale.

"Valorează mai mult veniturile din jocurile de noroc decât viaţa copiilor români? Suntem ruşinea Europei, cu păcănele lângă şcoli, la parterul blocurilor, săli una lângă alta, chiar fără autorizaţie, cu străzile ticsite de reclame la jocurile de noroc. Sunt 4, PATRU legi scrise şi depuse deja de colegii mei din USR pentru o Românie fără păcănele, trebuie doar să le votaţi. Profesorii sunt în grevă şi voi, care guvernaţi din 1990 încoace le spuneţi ca şi-au ales un moment prost - n-aveţi chef de greve, încă nu v-aţi înţeles cum vă rotiţi pe ciolan. Atât vă pasă vouă că educaţia din România e în grevă de 30 de ani - deja nu mai vine la şcoală, bagă la păcănele alături", a precizat Vlad Gheorghe.

Potrivit deputatului european, copiii românilor mor înecaţi în haznale din curtea şcolii, spânzuraţi de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate sau arşi de vii pentru datorii la jocuri de noroc.

"Ghinion, cum spune cel care a reunit USL la putere şi care când nu e la golf sau în avioane de lux se laudă cu România educată. Educată să moară, poate. După ce plăteşte", a conchis Vlad Gheorghe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor